HotSpots Magazine
Adverteren op www.hotspotsmagazine.nl
Home HotSpots Magazine Fashion HotSpots Magazine beauty HotSpots Magazine Lifestyle HotSpots Magazine eten & uitgaan HotSpots Magazine Interviews HotSpots Magazine Columns HotSpots Magazine Gespot HotSpots Magazine Jij in hotspots HotSpots Magazine Winnen HotSpots Magazine adverteren
aanmelden spot on HotSpots Magazine Heb jij een idee? HotSpots Magazine Column
Volg ons op Twitter
HotSpots magazine
Carola Doornbos banner
HotSpots magazine
Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) bij 17.6°C
Schrijf nu je eigen column voor Hotspots

Schrijf nu je eigen column voor Hotspots

Heb je altijd al willen schrijven? Of doe je dat al jaren, maar ben je nog op zoek naar een podium? Dan is dit je kans! Naast onze vaste columnisten geven wij iedere uitgave een gast columnist de kans zijn of haar belevenissen in Hotspots te publiceren.

Wat moet je doen?
Plezier in schrijven is in principe de enige voorwaarde om mee te doen. Stuur twee columns op naar redactie@hotspotsmagazine.nl. De columns mogen maximaal 4000 lettertekens bevatten. Het thema voor de volgende Hotspots van juni is 'Anders', dus mocht je iets met het onderwerp hebben, kun je dit er in verwerken. Vergeet niet je naam, leeftijd, en adresgegevens te vermelden.

Wat nog meer?
Je teksten worden voor publicatie kritisch bekeken en eventueel van commentaar voorzien. Het is niet mogelijk om betaald te krijgen voor je gepubliceerde artikel.

Natuurlijk kan niet zomaar alles geplaatst worden. In de eerste plaats publiceert Hotspots geen columns waarin religies, overtuigingen en levensstijlen doelbewust beledigd of geprovoceerd worden. Soms is er natuurlijk een dunne lijn tussen kritisch en prikkelend schrijven en beledigen/provoceren. In alle gevallen geldt dat de redactie het laatste woord heeft. 


Hotspots Magazine
Bekijk online ons magazine!
HotSpots magazine
RedCard
HotSpots magazine